Lumikko kompaktijäähdytyskoneikot ovat kustannustehokas ratkaisu ilmanvaihtokoneiden valmistajille lisätä oman tuoteperheen arvoa ja monipuolisuutta. Lumikon toimittajaverkosto perustuu suoriin tehdaskontakteihin ja näin tuotteemme ovat kilpailukykyisenä jokaisella osa-alueella.

Valitse palvelukokonaisuus
Kompaktikoneikko Kompaktikomponentit Kompaktijärjestelmä
Kompressorikoneikko x x x
Paisuntaventtiili (x) x x
Höyrystin- ja lauhdutinkenno x x
Tehonsäädön- ja ohjauksen komponentit (x) x
Käyttöönotto ennen toimitusta x

Koneikot ristivirtakennolla varustettuihin IV-koneisiin

Valmis testattu kokonaisuus toimitetaan ilmanvaihtokoneen kokoonpanoon juuri oikeaan aikaan. Kylmäpiiriin kohdistuva käyttöönotto voidaan tehdä kokonaan etukäteen, joka on merkittävä etu ilmanvaihtokoneen valmistuksessa. Ristivirtakennolla varustetuttuihin koneisiin voidaan toimittaa oikea- ja vasenkätistä koneikkoa ilmanvaihtokoneiden kaikkiin kokoluokkiin. Valikoimassa on runsaasti erilaisia tehonsäätövaihtoehtoja.

Koneikot pyörivällä lämmönvaihtimella varustettuihin IV-koneisiin

Pyörivällä lämmönvaihtimella varustetut ilmanvaihtokoneet vaativat tyypillisesti kennon sijoittamisen molemmin puolin lämmönvaihdinta. Lumikko kompaktikoneikko toimitetaan esikasattuna ja testattuna kokonaisuutena juuri oikeaan aikaan ilmanvaihtokoneen tuotantolinjalle. Käyttöönotto on nopeaa ja liitäntärajapinta on suunniteltu kunkin valmistajan koneen ja tuotannon ehdoilla.

Ota yhteyttä

Jukka Mattila
010 501 6604
jukka.mattila(at)lumikko.fi

Sulje valikko